Leiderschapstraject

Individueel

De meest duurzame weg naar succes in jouw werk en persoonlijk leven is het ontwikkelen van zelfleiderschap. Om daar te komen is het nodig dat je weet wie je bent en erachter komt hoe je jezelf kunt leiden. Hierdoor ontstaat de ruimte om goede keuzes te maken voor jezelf en, wanneer je leiding geeft, aan anderen. We gaan bouwen aan een stevig fundament voor jouw leiderschap door jezelf écht te leren kennen. Je komt erachter wat jouw krachten, valkuilen, authentiek gedrag en aangeleerd gedrag is. Vanuit die kennis leer je met acceptatie naar jezelf te kijken en kies je wie je wilt zijn.

Na het doorlopen van dit traject sta je sterker in je schoenen als leider van jezelf en anderen. Je leidt bewust, vanuit kracht en compassie. Zowel jijzelf als je omgeving zullen de positieve effecten van jouw leiderschap ervaren. Ben jij klaar voor een ‘deep dive’ in jezelf?

Hoe gaan we aan de slag?

We maken de reis naar Terschelling waar je drie dagen op een inspirerende en geheel verzorgde cursuslocatie verblijft. We kiezen bewust voor Terschelling omdat je door de overtocht per boot letterlijk en figuurlijk afstand neemt van je dagelijkse leven en patronen. Dat creëert ruimte om diepgaand je belemmerende patronen te onderzoeken en te experimenteren met nieuw gedrag. De kracht en de rust van het eiland ondersteunen jou tijdens je transformatie.

Samen met andere deelnemers en onder begeleiding van twee ervaren coaches, leg je de basis voor jouw leiderschap. Afhankelijk van jouw ontwikkelvraag ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoel. Naast een verdiepend zelfinzicht leer je in dit traject concrete vaardigheden en tools die je kunt gebruiken in jouw leven en werk. Hierdoor kun je makkelijker omgaan met de uitdagingen die jij op je pad tegenkomt. Je bent meer in balans en ervaart meer wilskracht.

Na de driedaagse pas je wat je geleerd hebt toe in de context van jouw werk. Door intervisie met je medecursisten verbreed je jouw inzicht over hoe je kunt omgaan met uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Tijdens de vier terugkomdagen werk je samen met jouw inmiddels vertrouwde reisgezelschap en onder begeleiding van de coaches aan een verdere verdieping van je zelfinzicht en verankering van je vaardigheden.

Meld je hieronder aan

HR Professionals
Millennials
People managers
DGA's
Open inschrijving