Leuk om kennis te maken!

Hi! Ik ben Eline Boogaerdt, ik ben trainer en teamcoach. Wat mij drijft is oprechte interesse in wat mensen en groepen beweegt en hoe zij elkaar in systemen gevangen kunnen houden. Ik vind het mooi om teams en mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te komen en hun zelfinzicht te vergroten.

Het is mijn kracht om kwaliteiten, kennis en zelfinzicht van medewerkers en teams zo te ontwikkelen/vergroten dat ze een effectieve bijdrage kunnen leveren aan teamdoel/organisatiedoel. Daarbij ondersteun en adviseer ik als teamcoach / trainer / assessmentadviseur teams, medewerkers, directie en management. Zo draag ik bij aan een werkomgeving waarin kwaliteiten tot ontwikkeling komen en medewerkers en teams beter presteren.

Door mijn opleidingsachtergrond in combinatie met management- en HR ervaring bekijk ik opdrachten vanuit een systemisch, psychosociaal en bedrijfskundig perspectief. Mijn stijl van werken is energiek, concreet, diepgaand maar tegelijkertijd ook praktisch en transparant.

Ik geloof in de kracht van co-creatie. Voor opdrachten in het technisch MKB werk ik samen met Métier uit Zwolle. Bij grote opdrachten maak ik gebruik van mijn netwerk van (team)coaches, trainers en testpsychologen ter versterking van jouw team en ontwikkeling.

Ik ben ervan overtuigd dat je duurzame verandering kunt realiseren als je gericht aandacht geeft aan wat er in de onderstroom bij organisaties, teams en individuen leeft. Dat betekent voor alle betrokkenen dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun rol in de samenwerking.

Het verkrijgen van zelfinzicht doet soms best een beetje pijn. Maar zonder wrijving geen glans is mijn credo. In mijn aanpak in coaching en ontwikkeling verbind ik inzichten aan theorieën en modellen op een praktische en toepasbare wijze, zo worden resultaten zichtbaar en transparant.

Over mijn logo

EB Teamontwikkeling is opgebouwd uit de twee eerste letters van mijn voor- en achternaam, namelijk Eline Boogaerdt. Daarnaast verwijst de term ‘eb’ naar zichtbare stroming. Het strand wordt bij eb blootgelegd en de onderstroom wordt zichtbaar en bespreekbaar. Ik werk met de bovenstromen en onderstromen die bestaan binnen teams en in personen. Met de bovenstroom worden de zichtbare factoren bedoeld. Factoren als gedrag, competenties, plannen en visies behoren tot de bovenstroom. Daartegenover bepaalt de onderstroom voor het overgrote deel de uitwerking van de bovenstroom. Daarmee worden onzichtbare facetten bedoeld zoals motivatie, vertrouwen, drijfveren en idealen. Het is mijn doel om bovenstroom en onderstroom met elkaar in verbinding te brengen om duurzame resultaten te boeken.

In mijn logo wordt het verschil tussen boven- en onderstroom in beeld gebracht door verschil in kleur. Verbinding tussen de twee stromen wordt verbeeld door de waterlijn in het midden.

Zin om samen aan de slag te gaan?

Bel mij
Mail mij
Stel je vraag