Wat anderen zeggen over mij

Arnold Witteveen

Business controller bij Cotap / eindverantwoordelijk voor HR

”Eline Boogaerdt weet als geen ander mijn collega’s een veilige omgeving te bieden, terwijl zij als professional het assessment afneemt en dieper liggende motieven raakt en bevraagt. Mijn collega’s ervaren het ontwikkel assessment als cadeau dat hen helpt in hun verdere (arbeids)leven, hoewel de uitkomsten niet altijd op hun verlanglijstje staan. Die uitkomsten zijn bij Cotap in alle gevallen juist gebleken. Knap staaltje vakvrouwschap!”

Edwin Seppenwoolde

Projectleiding Loohuis installatietechnieken

”Binnen onze vestiging Heeten zijn er de afgelopen jaren veel veranderingen geweest, door het opleidingsniveau en de interesses in andere technieken wilden wij wat meer structuur aanbrengen op vestiging. Daaruit komende is ons team ontstaan. Maar hoe vorm je nou een goed team? Wie doet nu wat, en wie is waar verantwoordelijk voor? Al deze vragen waren er wel maar werd eigenlijk geen aandacht aan geschonken totdat we Eline in ons midden kregen.

Er werd ons een spiegel voorgehouden over de manier van werken en wie wat deed binnen het team, heel confronterend soms maar wel heel zinvol. Eline heeft onze ogen geopend op vele vlakken en ons dingen laten zeggen tegen elkaar en ons wensen laten formuleren zodat het niet alleen maar losse flodders zijn maar ook daadwerkelijk op papier stond zodat we dit voor konden leggen aan de directie.

Het heeft ons als teamleden bij elkaar gebracht, we spreken elkaar nu aan op de dingen die niet goed zijn. En wij kunnen beamen dat dit alleen maar positieve uitkomsten heeft want de resultaten zijn altijd hoger als een team goed samenwerkt. Openheid en eerlijkheid zal zorgen voor een goede samenwerking niet alleen binnen het team, maar ook naar andere teams”

Floris de Weerd

Facility Coordinator, Technical Services & Facility Department
Astellas Pharma Europe BV

“We hebben Eline benaderd, omdat we het idee hadden dat we veel meer uit ons team konden halen dan we deden. Na kennismaking en een intakegesprek met Eline, waarbij ze het hele team heeft gesproken, heeft Eline een programma opgesteld voor de teamdag. Het programma was erg goed samengesteld. De persoonlijke onderwerpen werden gecombineerd met zakelijke onderwerpen en theorie. Door de juiste aanpak en vragen heeft Eline de belangrijke zaken bloot kunnen leggen en de vinger op de zere plek gelegd. Vanuit hier zijn goede adviezen gegeven voor verbetering. De zeer intensieve dag en begeleiding van Eline heeft er toe geleid dat we concrete stappen hebben kunnen maken in de samenwerking binnen ons team. De deskundigheid en manier van werken van Eline werd door het hele team als zeer prettig ervaren.”