Trainingen

Individueel en teams

Organisaties zijn continue in ontwikkeling. Dit vraagt flexibiliteit van medewerkers om zich in deze veranderende omgeving staande te houden. Dit betekent dat ze continue aan hun competenties moeten blijven werken. Voor leidinggevenden betekent dat ze over stijlflexibiliteit moeten beschikken, iedere medewerker floreert namelijk onder een andere aanpak.

Voordat je een leider bent, draait het bij succes om jezelf te laten groeien. Wanneer je een leider wordt, draait het om het laten groeien van anderen. – Jack Welch

Wat is mijn rol?

Door trainingen kan ik bijdragen aan de ontwikkeling van leidinggevenden. Zelfinzicht, leiderschapsstijlen en gespreksvaardigheden staan in de trainingen centraal. Na een zorgvuldige intake worden trainingsprogramma’s op maat ontwikkeld. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan kennis, vaardigheden, houding en gedrag.

Daarnaast begeleid ik medewerkers die in hun werk telkens tegen bepaald gedrag van zichzelf aanlopen, leidinggevenden die hun stijlflexibiliteit willen vergroten of hun communicatieve vaardigheden willen ontwikkelen. Ik houd ze een spiegel voor, help ze reflecteren op eigen gedrag en bied concrete tools op het gebied van leiderschap en communicatie. Op deze manier wordt er meer zelfvertrouwen opgebouwd en verbetert de samenwerking binnen het team dankzij individuele begeleiding.

Laten we kennismaken!

Bel mij
Mail mij
Stel je vraag